Отидете към основна версия

8 234 44

Попиляха Маги Сидерова заради разголен тоалет, с който се появи на сватба (СНИМКИ)

  • маги сидерова-
  • модел-
  • фитнес-
  • тоалет-
  • рокля-
  • сватба

Потребители коментираха, че роклята ѝ е "по-скоро за спалня, отколкото за сватба"

Маги Сидерова остави последователите си в социалните мрежи с отворена уста и притаен дъх след начина, по който показа, че е се е появила наскоро на тузарска сватба.

Екзотичната красавица предизвика сърцебиене с вида си, защото напук на очакваното да заложи на официална и красива рокля, тя е направила точно обратното, пише Шоу Блиц.

Брюнетката е направо полугола на важното събитие, на което със сигурност са я запомнили, тъй като не оставя почти нищо за въображението. Роклята ѝ е по-подходяща за друго мероприятие, но не и за сватба, а задните ѝ части са изцяло на показ под прозрачната дантела.

Бившата репортерка на Гала не пропусна дори на подобно събитие да демонстрира стегнатата си и твърде мускулеста според някои фигура и очаквано, освен комплиментите от приятелите си във виртуалното пространство, получи и доста критики.

"Така си за спалнята, а не за сватба!", гласи един от възмутителните възгласи, а в друг се стига дори до изказване, че в този вид Сидерова е "повече за публичен дом, отколкото за сватба". 

"Всъщност роклята върви със сако, свалих го за снимките и стана една…  Но всеки има право на мнение, аз не живея техния живот, те не живеят моя", гласи отговорът на Маги.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Свързани новини