Отидете към основна версия

9 763 21

Мъжки пингвин завари жена си с любовник и... (ВИДЕО)

  • пингвин-
  • бой-
  • побой-
  • любовник-
  • изневяра

Пингвините са едни от малкото моногамни животни

Снимка: Shutterstock

Представете си, че влизате в къщата си след уморителен ден и намирате жена си в леглото с друг мъж. Какво бихте направил? Разбира се, нормално е да бъдете страшно разочаровани - яростни, шокирани, изненадани, ядосани и пр. Знаете, че не трябва да реагирате остро, но очевидно го правите. В повечето случаи се разиграва огромен спор с много викове и обиди и тогава, излизате от къщата и тръгвате по пътя си - може би в най-близкия бар, където да удавите скръбта си с много алкохол, загатва Канал3.

Това може да звучи като сценарий на холивудски филм за мнозина, но за жалост това е реалност за много хора. Повечето американци - около 90%, не одобряват идеята за изневяра.

Въпреки това повече от 40-50% хора са склонни да изневеряват. А това често води до депресия, домашно насилие, самоубийства и пр. Но дали изневярата наистина е присъща за нас? Вярно ли е, че веднъж изневерил, завинаги си оставаш подозрителен? Все още не знаем това, но последствията от изневярата присъстват в целия животински свят.

Защо казваме това?

Това видео доказва всичко. Мъжки пингвин се прибира у дома си, за да се завари партньорката си на калъп с друг мъжки пингвин. 

Разгневен, той започва яростна битка с пингвина-любовник, но преди това той се обръща към женската и я моли да избере един от тях - съпругът или любовникът. Женската избира втория. Това кара "съпругът" да започне да налага с човката си, за да отслаби опонента си, но кървавата битка завършва с поражението му.

Мъжкият пингвин окончателно изоставя жена си и тръгва - победен, разбит и в опит да намери утеха в обятията на друга по-вярна женска.

 

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.

Свързани новини