Отидете към основна версия

6 687 53

5 съвета за ролеви секс игри

  • ролеви секс игри-
  • съвети

Колкото повече ролеви секс игри правите с вашия партньор, толкова по-лесно и естествено ще става

Снимка: Shutterstock

Ролевите секс игри са чудесен начин да „подправите“ и разнообразите сексуалния си живот. Използвайте своето въображение и се осмелете да изживеете фантазиите си. Преобразяването ще накара вас и вашия партньор да се почувствате развълнувани и възбудени по един по-различен начин. Новото винаги внася свежест в сексуалния живот, пише rozali.com.

Някои хора се притесняват да опитват ролеви секс игри, защото самата идея ги смущава и смятат, че ще се чувстват глупаво, преструвайки се на някой друг. Когато във връзката има достатъчно доверие обаче, ролевите секс игри само могат да направят сексът по-интересен и вълнуващ. За да бъдете напълно спокойни по отношение на ролевите секс игри, следващите съвети ще ви помогнат да маневрирате по-успешно в тази все още неизследвана от вас зона:

Обсъдете с партньора си своите желания

Един от ключовите моменти за наистина добра ролева секс игра е предварителното ѝ планиране. Когато правите подобно нещо за първи път, не изненадвайте своята половинка. Обсъдете с него какви са вашите желания и защо сте решили да опитате нещо ново. Ако и на двамата ви допадне идеята, както и последващото ѝ изпълнение, ще имате възможност да го изненадате някой от следващите пъти.

Помислете за фантазиите си

Какво по-хубаво от това да сбъднете някоя своя фантазия? Помислете върху фантазиите си, кои от тях биха били подходящи и по-лесно изпълними в условията, с които разполагате.

Започнете с ролева секс игра, близка до реалността

Ако искате да избегнете напрежението или поне да сведете до минимум притеснението от първата ролева секс игра, започнете с нещо, което е по-близо до реалността. Например – може да бъдете просто двама непознати, които се срещат за пръв път. Тази ролева секс игра не изисква специални локации или костюми, така че е по-лесна за изпълнение. И все пак този сценарий за „ние сме напълно непознати“ е достатъчно вълнуващ и секси.

Пуснете се по течението и бъдете адаптивни

Ако сценарият, който сте планирали, не е ефективен, импровизирайте и променете нещата. Освен това не приемайте нищо, което се случва по време на ролевата секс игра за твърде сериозно. Все пак това е игра. От друга страна, ако всичко върви по план, просто се пуснете по течението и се наслаждавайте на този интересен момент със своята половинка.

Очаквайте да се разсмеете в някакъв момент

Не приемайте за лош знак или провал смехът по време на ролевата игра. Всъщност той е напълно нормална реакция, която само може да засили интимността между вас двамата. Обикновено при ролевите секс игри смехът се появява в началото и е индикация за притеснение и нервност. След като обаче възбудата се покачи, смехът със сигурност ще изчезне.

Запомнете – колкото повече ролеви секс игри правите с вашия партньор, толкова по-лесно и естествено ще става.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.

Свързани новини