Отидете към основна версия

10 381 45

Девствена тийнейджърка забременя и роди здраво бебе

  • ученичка-
  • тийнейджър-
  • забременя-
  • бременна-
  • секс

Гинеколог обясни, че това е напълно възможно

Млада американка публикува невероятната си история в TikTok за това как разбрала, че ще става майка, въпреки че по онова време момичето никога не било правило секс.

В популярно видео Сами Изабел от Масачузетс разказа, че, когато завършвала гимназия на 19 г., цикълът ѝ спрял. Макар всички отлично знаят какво означава това, Сами веднага отхвърлила опцията за бременност, защото никога не била правила секс. С гаджето си решили, че все пак ще си направи тест за бременност. Положителният резултат от теста шокирал младата двойка, заради което момичето си направило общо 6 теста, всички положителни.

Когато момичето отишло при гинеколог на преглед, той ѝ казал, че плодът вече е на пет седмици. Въпреки факта, че ѝ предстояли важни изпити, момичето все пак решило да запази детето. И сега не съжалява за нищо. Според Сами, въпреки че тя и гаджето ѝ не правили секс в обичайния смисъл, се оказало, че дори интимността без проникване понякога е достатъчна, за да забременее.

Жената вече е на 26 години. Плодът от "непорочното" зачеване вече е на 5 години и дори има братче.

Гинекологът д-р Дженифър Линкълн коментира случая на Изабел в свое видео на платформата TikTok. Въпреки че ситуацията е изключително рядка, тя все пак е съвсем реална. Затова специалистът моли подрастващите да бъдат по-отговорни относно всички сексуални контакти.

"За да забременеете, сперматозоидите трябва да влязат във влагалището. И по какъв начин, всъщност няма значение - чрез пениса, чрез пръста ... Веднага щом е вътре, спермата може да премине през шийката на матката и да се срещне с яйцеклетката във фалопиевата тръба и ... готово", пояснява Дженифър Линкълн.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 19 гласа.

Свързани новини