Отидете към основна версия

17 237 27

Древен секс ритуал ужаси младоженец на първата брачна нощ

  • брак-
  • сватба-
  • първа брачна нощ-
  • булка-
  • младоженец-
  • семейство-
  • традиция

Младоженецът разказа за странната ситуация в мрежата и поиска съвет от интернет потребителите

Илюстративна снимка: Shutterstock

Млад мъж остана меко казано потресен от древен ритуал, практикуван в семейството на бъдещата си съпруга. Младоженецът научил за него, докато със семейството се подготвяли за сватбата. Той сподели своята история в портала Reddit.

Потребителят написа, че смятал да се ожени за приятелката си. Избраницата му има голямо и грижовно семейство, с което той се разбира добре.

Булката и младоженецът са на 23 години. Двойката планирала церемонията да се проведе в началото на 2021 г., но по време на подготовката за сватбата мъжът забелязал, че братовчедите на приятелката му се шегуват за сватбената им нощ. Това му се сторило странно.

Когато планирали медения си месец, булката предложила вместо да пътуват някъде, тя да остане в дома на родителите си. Усещайки, че момичето крие нещо, мъжът я попитал защо предлага да остане при роднините си. Тя отговорила, че семейството ѝ има стара традиция, свързана със сватбената нощ.

„Булката и младоженецът трябва да влязат в спалнята заедно, където трябва да „изпълнят" брачните си задължения. Останалите членове на семейството през това време чакат пред вратата, за да ръкопляскат и да изразят радостта си за тях, когато булката и младоженеца си тръгнат. Тогава част от чаршафа се отрязва и се пришива към голям килим, който се пази от майката на булката”, обясни авторът на публикацията.

Осъзнавайки, че бъдещият ѝ съпруг е смутен, булката казала, че те могат просто да се преструват, че спазват традицията. „Не искам да имам нищо общо с това. Вбесих се и ѝ казах, че при никакви обстоятелства няма да правя това пред цялото ѝ семейство“, разказва потребителят.

По-късно мъжът получил съобщение от бъдещата си свекърва. Жената му написала, че той явно все още не разбира значението на семейните традиции и че този обичай съществува откакто свят светува.

Потребителите на Reddit посъветваха автора да държи на своето и да е категоричен. „Кажете им, че ще го направите, но в замяна изискайте сто глави добитък, бял жребец и тракт обработваема земя“, пише един от тях.

"Боже, семейно одеяло за секс?! Надявам се, че то изпълнява само декоративна функция и бабата не спи върху него“, пише друг потребител.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 24 гласа.

Свързани новини