Отидете към основна версия

6 639 22

Плеймейтката Жанета Осипова напусна "Фермата"

  • жанета осипова-
  • фермата-
  • напусна-
  • дуел-
  • дана

След оспорван женски дуел с Дана

След третата седмица Жанета Осипова напуска "Фермата: Пътят на една мечта". Представянето на Жанета по време на зрелищния дуел с Дана беше изключително, пише bTV.

При участието си в риалити формата "Фермата" Жанета Осипова постоянно центрираше вниманието върху себе си - разбира се, все със скандални постъпки и поведение.

Тя или се разхождаше полугола, съблазнявайки мъжете в стопанството, или влизаше в люти пререкания с някоя от останалите жени във формата. Снощи тя беше съперничка за женски бой, на който беше пратена от фермера на седмицата - Боби.

Строителят от Летница реши, че стопанството няма нужда от красавици, а от силни, работещи по строежите участници. "Боби е изтъкан от комплекси и има предразсъдъци спрямо мен. Жените във фермата пък ме смятат за слаб играч и не мислят, че ще се върна след дуела. Но аз ще им покажа, че не са прави. Ще разбия очакванията им на малки парченца", закани се блондинката.

Въпреки достойното представяне на Жанета, Дана е победител с краен резултат 11:4. Плеймейтката си тръгна след емоционалното сбогуване с останалите участници.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.

Свързани новини