Отидете към основна версия

6 177 19

Внучката на Тодор Колев направи нещо, за което сега съжалява (СНИМКИ)

  • теодора кулева-
  • тодор колев-
  • прическа-
  • съжалявам

Теодора реши да сподели неволите си онлайн

Внучката на Тодор Колев - младата актриса Теодора Кулева, си направи странен експеримент с външния си вид, заради което сега съжалява.

Актрисата, която се появи в един от сезоните на "Откраднат живот", сподели разочарованието от това, което съвсем съзнателно си причини сама. Но разкаянието идва след действието и тя все пак подхожда философски към нещата.

Чаровната Теодора, която преди пет месеца стана майка на дъщеричка, си отряза косата. Резултатът не бе това, което очакваше и тя сподели с последователите си в мрежата, че не се харесва с новата визия.

"Новата коса, за която съжалявам, но вече е късно. След една година пускане си я отрязах в момент на лудост в салона. Мислех да не качвам нищо в социалните мрежи, докато не порасне, но ето“, пише Теди към снимките на новата фризура.

В коментарите към фотосите се шегуват с нея, че покрай майчинството ѝ е доскучало и затова се е решила на такава промяна. Съветват я да не си прави повече експерименти, макар нейните фенове да не са съгласни с нея, защото одобряват промяната.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.

Свързани новини