Отидете към основна версия

3 502 1

Джон Траволта пусна трогателна СНИМКА за рождения ден на покойната си съпруга

  • джон траволта-
  • кели престън-
  • рожден ден-
  • годишнина

На 13 юли Траволта съобщи, че Кели Престън е загубила битката с рака

Снимка: Shutterstock

На 13 октомври актрисата Кели Престън и съпруга на Джон Траволта трябваше да навърши 58 години. Но през месец юли Кели загуби битката с рака и актьорът съобщи тъжната вест, че жената, за която бе женен почти 30 години, е починала.

На личния празник на Престън Джон Траволта не пропусна да отдаде почит към покойната си съпруга със специален пост в социалната мрежа, публикувайки снимка от сватбата си с Кели до снимка от сватбата на неговите родители.

"Честит рожден ден, скъпа! Намерих тази снимка от сватбата на мама и татко. Хубаво е да видя и нашата до тяхната! С цялата ми любов: Джон", написа Траволта до фотографията.

Тя е родена и израства на Хаваите, но заради работата на баща си живее още в Ирак и Австралия, където започва да се снима в реклами. След завършване на средното си образование Престън се премества в Лос Анжелис и се записва в университета на Южна Калифорния. Прехвърля се в UCLA и решава да учи актьорско майсторство.

По-късно започва да участва в тв сериали и шоу програми. Участията ѝ на големия екран започват от приетия с овации "From Dusk Till Dawn" (1996, реж. Робърт Родригес), както и номинирания за "Оскар" късометражен филм "Little Surprises", режисиран от Джеф Голдблум. Снима се и в няколко ТВ филми, между които "Разкази от криптата" (в епизода, режисиран от Арнолд Шварценегер) и "An American Clock" по Артър Милър (1993, реж. Боб Кларк), припомня life.dir.bg.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини