Отидете към основна версия

5 874 16

63-годишната Мелани Грифит съблазнява със СНИМКИ по бельо

  • мелани грифит-
  • бельо-
  • баня-
  • секси-
  • изкусителка-
  • актриса

Актрисата изглежда забележително на личния кадър от банята

Снимка: БГНЕС/ EPA

Макар шоубизнесът в момента да е в затишие, "работещото момиче на Холивуд" - Мелани Грифит, определено знае как да накара всички да говорят за нея. Макар и вече да е прехвърлила 60-те, бившата съпруга на Антонио Бандерас продължава все така силно да привлича вниманието на хората по целия свят, пише life.dir.bg.

Грифит е истинска легенда в Меката на киното, а филмите с нейно участие днес са сочени за класики. Поредното доказателство за това, че актрисата все още знае много добре как да привлече вниманието към себе си с галерията от две снимки, появила се в нейния Инстаграм акаунт.

За разлика от повечето популярни имена, събличащи се за щяло и нещяло, Грифит го прави в подкрепа кампанията на Kit Undergarments за Световния месец за борба с рака на гърдата.

Изображенията, които Мелани публикува, са заснети в банята на нейния дом. На тях тя позира седнала на ръба на мраморната си вана с кръстосани крака. Пред обектива тя носи единствено розово бельо, което е комбинирала с обувки на нисък ток, а на главата си има хавлиена кърпа.

В посланието, съпровождащо фотографиите, актрисата обяснява, че всеки желаещ да се сдобие със сутиен или бикини с висока талия като нейните, може да го стори на сайта на кампанията, като част от сумата за покупката ще отидат за научноизследователски фонд за лечение на рака на гърдата. Освен това тя пише, че всяко споделяне на поста ѝ осигурява дарение от 1 долар.

Много известни личности подкрепиха Грифит в начинанието, като същевременно изразиха възхищението си към визията ѝ в коментарите.

"Толкова си красива", написа първородната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур - Румър, която наскоро също зарадва почитателите си с провокативни кадри.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини