Отидете към основна версия

7 552 40

Тита се носи на крилете на любовта

  • тита-
  • недко николов-
  • връзка-
  • гаджета

От лятото тя има връзка с ММА боеца Недко Николов

Има връзки, на които им трябва време, за да "узреят". Там нещата започват бавно, развиват се бавно, на партньорите им трябва време, за да се привържат един към друг и да заявят връзката си.

Но има и други връзки, в които сякаш просто двамата винаги са били заедно и няма нужда от дълго време, за да се осмисли връзката им. Такава по всичко личи е и любовта между певицата Тита и ММА боеца Недко Николов, пише "Дарик".

През есента родни таблоиди излязоха със заглавия, че Тита и Недко са заживяли заедно. Апартаментът им бил в София, а двамата се радвали на любовта си. Е, ние нямаме информация дали двамата делят един покрив, но последното е видимо. Двамата не спират да показват близостта си.

В стори в Инстаграм Тита публикува и кратко видео, от което се вижда, че двамата са някъде по морето и се радват на споделените моменти заедно. Те в момента със сигурност са и повече, тъй като много областни градове затвориха дискотеките и нощните клубове и на практика участията на Тита са се стопили.

Припомняме ви, че последователите на Тита не одобряват много-много връзката ѝ с ММА боеца и затова певицата заключва коментарите под снимките с него - тоест феновете ѝ не могат да ги коментират. Е, такъв проблем няма при Недко и той с радост качва общите им снимки, а неговите приятели се радват на любовта им.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.

Свързани новини