Отидете към основна версия

7 381 14

Деси Слава се похвали с нови продуценти (СНИМКА)

  • деси слава-
  • певица-
  • продуцент

Певицата вече няма да се продуцира сама

Чаровната фолк любимка Деси Слава загърби поп фолк гиганта "Пайнер" преди известно време и започна да се самопродуцира, но изглежда вече е поела по нов път в кариерата си. Стъпката, която е предприела е изненада за почитателите. Оказа се, че тя вече е в музикалното семейство на небезизвестния Оцко Василковски и компанията "Хит Микс Мюзик", пише woman.bg.

Новината обяви лично от Деси Слава с думите: "Щастлива съм, че съм заобиколена от изключителни професионалисти, които ме подкрепят и вярват в мен! Съвсем скоро ще ви зарадваме с много нови проекти. Изненадите тепърва предстоят!"

Посланието на фолкдивата към почитателите изглежда обещаващо, а от компанията на Оцко ѝ върнаха жеста, като я приветстваха за добре дошла с думите: "Тя е Ангелският глас на България, тя е емблема в българският поп фолк, тя е една от най-обичаните и популярни български изпълнителки.. Тя е Деси Слава. С голямото удоволствие Ви съобщаваме, че нашият звезден отбор се увеличава с още една ярко грееща звезда. Деси Слава се присъедини към музикална компания “Хит Микс Мюзик”, казваме ѝ “Добре дошла” с голямо удоволствие, а на Вас можем да кажем само, че изненадите тепърва предстоят".

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.

Свързани новини