Отидете към основна версия

15 833 39

Екстрасенсът, който предсказа COVID-19, с още по-страшна прогноза за 2021 г.

  • предсказание-
  • врачки-
  • екстрасенс-
  • медиум-
  • пророчество-
  • бъдеще

Оджула предрича и кога ще изчезн вирусът

Снимка: Shutterstock

Никълъс Оджула е популярен британски екстрасенс. През 2018 г. той успя да предвиди епидемията от коронавирус, като информира обществеността за това. Наскоро мъжът представи нови пророчества за следващата година.

Оджула предрича, че ситуацията с коронавируса ще се подобри след Нова година. Броят на инфекциите ще намалее до пролетта до такава степен, че ситуацията ще бъде овладяна. Вирусът напълно ще изчезне едва през 2022 г., а не по-рано.

Второто пророчество се отнася до убийството на световен лидер. Кой точно не се уточнява, известно е само едно - много страни ще потръпнат. Световната среща на върха ще бъде засегната от секс скандал. Пробуждането на вулкан ще доведе до климатични промени по целия свят. Свинският грип често се присънва на Никълъс, но той не мисли, че ще се появи друга епидемия.

Мъжът от 17 години прави различни прогнози. Вече има доста неща, които са се сбъднали. Никълъс също е хипнотизатор: той успял да види повече от едно от своите прераждания. В минали животи той бил кралицата на Египет, в други - слуга, учител по време на Френската революция, животно и дори живеел в друга галактика. Никълъс не се смята за специален, въпреки че е такъв. Някои прогнози идват при него по време на сън, а други по време на разходки. Някои събития хората трябва да знаят предварително, за да се подготвят за тях.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 22 гласа.

Свързани новини