Отидете към основна версия

2 451 27

Бременна ли е отново Меган? Всички се чудят заради папарашки СНИМКИ

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • бременна-
  • папараци

Принцът и любимата му бяха засечени на разходка из Бевърли Хилс

Снимка: БГНЕС/ EPA

Меган Маркъл и принц Хари вече повече от половин година живеят в САЩ. Една от най-обсъжданите двойки в цяла Великобритания мина през много трудности, но въпреки това остана заедно.

Припомняме, че преди месец херцогинята на Съсекс излезе и през сълзи призна, че е загубила второто си дете от принц Хари през лятото, докато се е грижела за първия си син - малкия Арчи. Тя драматично разкри какво е изпитала и каква е била реакцията на Хари в болницата.

Към днешна дата Маркъл вече не е част от кралското семейство. Това обаче за нея не е причина за тъга, а напротив - тя и Хари продължават живота си свободни. Преди дни красавицата и съпругът ѝ попаднаха пред обективите на американските папараци, които от дълго време не бяха успявали да ги заснемат.

Това се случи на улица в Бевърли Хилс, а след кадрите моментално възникна въпросът: "Бременна ли е отново Меган?".

Първото нещо обаче, което наистина много изненада и дори шокира всички, бе наедрялото коремче на Меган, което тя явно се опитваше да прикрие. Докато Хари бе заложил на лека блуза с дълъг ръкав за приятният следобед, Меган се бе навлякла като за експедиция на Антрактида, пише jenata.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини