Отидете към основна версия

5 044 8

Младоженци събраха 10 000 гости на сватбата си

  • сватба-
  • гости-
  • двойка-
  • празник-
  • мерки

Влюбена двойка заобиколи по креативен начин противоепидемичните мерки

Пандемията промени или напълно развали плановете на много двойки да кажат съдбоносно "да“ пред близки и приятели на сватбата си. Въпреки това една малайзийска двойка успя да заобиколи мерките и вдигна повече от пищна сватба с около 10 000 гости, съобщава РТС, цитирана от БГНЕС.

Тенгу Мохамад Хафиз и Ошеан Алагия се наредиха заедно с родителите си пред голямата правителствена сграда в Путрая, южно от Куала Лумпур и махаха на гостите, които минаваха с колите и ги поздравяваха. Прозорците на автомобилите бяха затворени и гостите можеха да махат през стъклото и да изпращат въздушни целувки на младата семейна двойка. Младоженецът е син на влиятелен политик и бивш министър Тенгу Аднан, който пък отпразнува рождения си ден в неделя.

"Казаха ми, че от тази сутрин са минали почти 10 000 автомобила. Семейството ми е почитано. Благодаря на всички за разбирането и спазването на мерките “, написа гордият баща в социалните мрежи. Младоженците стояха около три часа и поздравиха гостите, махайки с ръка.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини