Отидете към основна версия

14 237 59

Кобилкина проплака от Лондон

  • кобилкина-
  • наталия кобилкина-
  • лондон-
  • начин на живот-
  • следене-
  • камери за наблюдение

Сексоложката смая социалните мрежи с начина, по който живее в английската столица

Въпреки че наскоро смени местоживеенето си и вече е в Лондон, Наталия Кобилкина отново не е доволна, а причината този път е направо смайваща.

Сексоложката и мъжът ѝ се преместиха в столицата на Великобритания през октомври, точно преди локдауна, но устатата брюнетка вече намери един кош кусури на начина, по който се случва живота там, пише таблоидът "Галерия".

Очакванията на Наталия Кобилкина и лондонската реалност рязко се разминали и поне засега това изглежда трудно преодолимо за нея. Кобилкина не крие разочарованието си от това, което се случва в Лондон, но въпреки това с мъжа ѝ смятат да си дадат още време за адаптация, преди да вземат окончателното си решение.

Най-голямото бреме за Кобилкина била бюрокрацията в Лондон. По думите ѝ там трябва да имаш история за всичко - за да се нанесеш под наем е нужен адрес, на който си живял преди и банкова сметка - за нея също се искат отново адрес и бележки за битови сметки.

"Попълват се документи, нужни са препоръки. За срещата за детската градина на Филип чакахме месец и след това ни наредиха в дълъг списък. За училище ни казаха колко сме закъснели. Трябвало е да го запишем, когато се е родил. Разстоянията са огромни. Половин ден може да ти отнеме докато стигнеш някъде. Навсякъде се плаща с карта и с телефон, не взимат кеш. Следят всичко и непрекъснато ти пращат писма и напомняния. Пълно е с камери", жалва се сексоложката, която емигрира в Англия, защото мъжът ѝ, който се занимава с управление на хотели намерил там по-добра платена работа.

В момента Кобилкина и любимият ѝ живеят под наем в просторен апартамент. Сексоложката има чистачка, готвачка и бавачка за сина им Филип, който бил записан в популярната верига градини "Монтесори"

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.

Свързани новини