Отидете към основна версия

26 414 21

Майк Тайсън хванал Брад Пит в леглото на бившата си съпруга

  • майк тайсън-
  • съпруга-
  • робин гивънс-
  • брад пит

Легендарният боксьор Майк Тайсън побеснял, когато хванал Брад Пит, тогава още безизвестен актьор, в леглото на бившата му съпруга Робин Гивънс, докато двамата били в процес на развод в края на 80-те години, предаде Контактмюзик.

"Бях бесен като звяр! Щях да го... трябваше просто да видите лицето му, когато влязох през вратата", споделя Тайсън в шоуто "In Depth With Graham Bensinger".


Раздялата на бившия световен шампион по бокс и Робин, коства на Тайсън 10 милиона долара и обвинение в домашно насилие. Въпреки това, Майк все пак продължавал да посещава любимата си в дома й… за да правят секс, но един ден се натъкнал не на кого да е, а на Брад Пит.


"Бяхме в процес на развод, но аз продължавах да ходя при нея всеки ден, за да правим секс. Точно този ден... явно Брад е стигнал по-рано от мен", споделя бившият боксьор.

Брад Пит има зад гърба си брак с актрисата Дженифър Анистън, който приключва през 2005 година. Сега световноизвестният актьор е сгоден за друга холивудска звезда - Анджелина Джоли.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини