Отидете към основна версия

3 833 19

Салма Хайек прелъстителна на 54 от морския бряг

  • салма хайек-
  • актриса-
  • почивка-
  • морски бряг-
  • съблазнителна

Почивката на актрисата продължава с пълна сила

Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Горещата Салма Хайек и до ден днешен все още не е загубила дарбата си да прелъстява и да оставя феновете си със затаен дъх. Тя неведнъж е доказвала, че годините не оказват влияние върху привлекателния ѝ външен вид.

Това личи и в последните кадри на актрисата, споделени в личния си Instagram профил.

В последните дни на декември тя реши да изпрати необичайната 2020 г. на екзотично място, далеч от космополитния Лос Анджелис, който не е това, което някога беше, заради ограничителните мерки. 54-годишната знаменитост запази дискретност и не посочи точното си местоположение, но за сметка на това зарадва своите верни почитатели с редица снимки, заснети на един от слънчевите брегове на дестинацията.

От акаунта ѝ в платформата става ясно, че тя все още не се е прибрала у дома, но предвид пленителни пейзажи, които я обграждат - това е повече от разбираемо. И въпреки че от 2009 г. да е омъжена за милиардера Франсоа-Анри Пино, красавицата не пропуска нито една възможност за флирт, макар и виртуален, провокирайки господата в интернет пространството с постовете си.

Така например преди седмица тя сподели кратко видео, показващо как красавицата отмята с резки движения влажната си коса наляво-надясно, а тялото ѝ, облечено в цял черен бански на множество ресни, отличаващ се с дълбоко деколте и тънки презрамки, се поклаща предизвикателно.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.

Свързани новини