Отидете към основна версия

5 650 5

Рецепта за вечеря: Лук на фурна

  • печен-
  • лук-
  • на фурна-
  • пармезан-
  • какво да сготвя

С хрупкава коричка от галета и пармезан

Снимка: ФАКТИ

Необходими продукти:

3-4 глави червен кромид лук

Черен пипер

Магданоз

Пармезан

Галета

Зехтин

Начин на приготвяне:

Лукът се нарязва на дебели шайби, слага се в тавичка върху хартия за печене. Поръсва се със зехтин, черен пипер и ситно нарязан магданоз. След това се поръсва с галета, а отгоре с настърган на ситно ренде пармезан.

Сипвате няколко капки зехтин върху пармезана и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15-20 минути.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.

Свързани новини