Отидете към основна версия

5 289 6

Ето кога Рачков се завръща в ефир

  • димитър рачков-
  • шоуто на рачков-
  • нова телевизия-
  • актьор-
  • тв водещ

Комедийният актьор ще води свое собствено предаване

Най-сетне мистерията около "изгнанието" на Димитър Рачков падна. За радост на милионите му фенове той се връща на екран съвсем скоро. Комикът ще поведе собствено предаване по NOVA, чийто старт е заложен за 7 март, става ясно от рекламно видео, което вече се излъчва в телевизията.

Предполага се, че Рачков ще се появява всяка неделя в ефира на NOVA като отговор по рейтинг, смях и емоция на "Шоуто на Слави" и "Шоуто на Николаос Цитиридис".

В промоционалния клип на "Шоуто на Рачков", актьорът е неузнаваем. Той е в изгнание, със занемарен външен вид - с дълга коса и брада, а на ръката си има огромна татуировка "Маги завинаги".

Отшелник в горска къща, той чете вестник, чието гръмко заглавие гласи "Халваджиян изрита Рачков".

Според някои слухове Рачков е отстъпил мястото си на водещ на "Маскираният певец" и "Като две капки вода" на колегата си Герасим Георгиев-Геро именно заради новото шоу.

"В момента Рачков е в изгнание и си почива", каза в неделя продуцентът Магърдич Халваджиян, отговаряйки на въпрос на Мариян Станков - Мон Дьо, в предаването му по Нова телевизия.

"Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят между мен и Рачков", заяви още известният продуцент. И добави, че Рачков има нужда от почивка, защото от 20 години е на екрана.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.

Свързани новини