10 Февруари, 2021 15:27 5 274 6

Ето кога Рачков се завръща в ефир

  • димитър рачков-
  • шоуто на рачков-
  • нова телевизия-
  • актьор-
  • тв водещ

Комедийният актьор ще води свое собствено предаване

Най-сетне мистерията около "изгнанието" на Димитър Рачков падна. За радост на милионите му фенове той се връща на екран съвсем скоро. Комикът ще поведе собствено предаване по NOVA, чийто старт е заложен за 7 март, става ясно от рекламно видео, което вече се излъчва в телевизията.

Предполага се, че Рачков ще се появява всяка неделя в ефира на NOVA като отговор по рейтинг, смях и емоция на "Шоуто на Слави" и "Шоуто на Николаос Цитиридис".

В промоционалния клип на "Шоуто на Рачков", актьорът е неузнаваем. Той е в изгнание, със занемарен външен вид - с дълга коса и брада, а на ръката си има огромна татуировка "Маги завинаги".

Отшелник в горска къща, той чете вестник, чието гръмко заглавие гласи "Халваджиян изрита Рачков".

Според някои слухове Рачков е отстъпил мястото си на водещ на "Маскираният певец" и "Като две капки вода" на колегата си Герасим Георгиев-Геро именно заради новото шоу.

"В момента Рачков е в изгнание и си почива", каза в неделя продуцентът Магърдич Халваджиян, отговаряйки на въпрос на Мариян Станков - Мон Дьо, в предаването му по Нова телевизия.

"Няма никаква интрига, каквато жълтите вестници търсят между мен и Рачков", заяви още известният продуцент. И добави, че Рачков има нужда от почивка, защото от 20 години е на екрана.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рачко Пръдлето

    4 1 Отговор
    Халваджиян ми спря халвата.
  • 2 Хан Сол

    24 2 Отговор
    Не ме интересува кога ще се завърне в ефира или зад ефира. Инфантилното му поведение е далеч от някакъв смислен модел на комедийно развлечение.
  • 3 ПЕНКО

    10 1 Отговор
    КОГАТО РЪЧКОВ СЕ БЪЗИКА ЗА СМЕТКА НА ПАРТНЬОРИТЕ -МУ Е КЕФ , НО КАГАТО ПЪРТНЬР СЕ БЪЗИКА С НЕГО - СТАВА ЗЛОБЕН -ЗЛОБАР !!!
  • 4 Ко речи

    14 3 Отговор
    Милиони фенове??
  • 5 Заприлича, ми Рачков тук

    3 1 Отговор
    На, дядуту от последния етаж...!
  • 6 информатор

    6 0 Отговор
    Разривът помежду им всъщност идва от Джуди.
    Един строител попиля Рачков и му запорира фирмата "Димитър Рачков " ЕООД заради нагласен репортаж - www.господаринаефира.bg
    Джуди не е искал да да плаща за да спасява Пръдлето и го е оставил сам, онзи да го разпарчетоса. Оттогава Пръдлето е обиден и не участва в творческите "диарии" на братята. Те пък се опитват с измислени обяснения да припокрият скандала, за да не се разчуе. Това е цялата история! Всичко е заради пари! Скука!:-)