Отидете към основна версия

2 884 5

Елса Патаки разкри дали Крис Хемсуърт я мами с по-млада блондинка

  • елса патаки-
  • крис хемсуърт

Според редица слухова двамата имат криза в брака си

Снимка: shutterstock

44-годишната испанска актриса Елса Патаки проговори за пръв път по повод информациите в австралийските медии, е че съпругът ѝ Крис Хемсуърт е имал връзка с Пом Клементиеф. Патаки побърза да отрече слуховете, които помрачават брака ѝ от няколко дни, когато австралийската преса намекна, че Крис Хемсуърт е имал нещо повече от приятелство с канадската актриса и модел Пом Клементиеф, която е с 10 г. по-млада от мадридчанката, пише DarikNews.

Двамата бяха заснети да споделят прегръдки и нежност на парти в Байрън Бийч, а кадрите явно силно са изнервили Елса, която реши да защити съпруга си.

В изявления, цитирани от списанието Hello!, мадридската актриса определи тези новини като „изобретения“ и увери, че връзката ѝ с Крис е по-здрава от всякога, след като празнуваха десетте си години брак миналия декември.

За Пом Клементиеф тя каза, че поддържа „отлични отношения“ с нея и че те са се срещали неведнъж - както сами, така и семейно.
Патаки уверява, че снимките са напълно извадени от контекста – според нея това са моменти по време на откриването на снимките на гореспоменатия филм „Тор: Любов и гръмотевици“, събитие с участието на всички от екипа.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини