Отидете към основна версия

7 944 14

Люти критики заваляха към Кремена Халваджиян (СНИМКА)

  • кремена халваджиян-
  • маги халваджиян-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • covid-19

Стилистката показа как се ваксинира срещу COVID-19

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян - Кремена, се ваксинира срещу коронавирус. Известната стилистка нямала търпение да ѝ сложат така важната ваксина и тревогите ѝ по отношение на COVID-19 да приключат, пише Шоу Блиц.

Кремена сподели с приятелите си в социалните мрежи този важен за нея момент, който е озаглавила с думичката "свобода".

Стилистката вече не издържала на страха от заразяване и всички неприятности, които я споходиха покрай пандемията. Заради коварния вирус и любимите ѝ пътешествия секнаха. Но след като се ваксинира, тя обеща, че съвсем скоро ще се качи на самолета, но не посочи дестинацията. Със сигурност ще бъде в някоя топла страна, вероятно отново на любимите на семейството Малдиви.

Freedooooooom! 🎵🔜⛱✈️🚲🎪🎭🎧🏄⛸🍸🍽🍿👨‍👩‍👦‍👦💃🚬🧠🙏😁

Публикувахте от Kremena Halvadjian в Сряда, 3 март 2021 г.

Семейството на Халваджиян е изложено на риск, тъй като работят с много хора и вероятността от зараза е голяма. А с това може да спрат и продукциите им, което е сериозна заплаха и затова побързали да се ваксинират.

Снимката на Кремена обаче предизвика бурна дискусия в мрежата. Някои я нападнаха, че използва ваксината като средство за евтин пиар, а други я поздравиха за избора да се ваксинира и че не вярва в конспиративните теории, които са завладели хората.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 16 гласа.

Свързани новини