Отидете към основна версия

5 787 14

"Господари на ефира" осмяха интервюто на Меган Маркъл и принц Хари (ВИДЕО)

  • господари на ефира-
  • интервю-
  • меган маркъл-
  • принц хари

Според Меган, която говори на чист български, не е редно цялата фамилия да живее в къщата на бабата - Бъкингамският дворец

От шоуто "Господари на ефира" осмяха скандалното интервю на Меган и Хари пред Опра Уинфри. Българският дублаж поставя нещата в съвсем различна светлина и отговаря на някои екзистенциални въпроси, сред които: Как се живее с цялата рода в Бъкингамския дворец? Разпродала ли е бабата имотите? Кой охранява принца и актрисата?

В бг варианта Меган заявява, че след като е станала част от британското кралско семейство е решила, че ѝ трябва охрана и, разбира се, е пожелала най-добрия агент сред агентите - Джеймс Бонд. За съжаление, нямало кой да ѝ обясни, че този персонаж е плод на филмова измислица.

После тя най-скромно поискала една вила на Черно море, но и това ѝ било отказано с мотива, че имотът е дворец, собственост на Владимир Путин и се намира в друга държава.

Според Меган, която говори на чист български, не е редно цялата фамилия да живее в къщата на бабата - Бъкингамският дворец. Там било "като в дядовата ръкавичка", а срамежливо момиче като нея не може спокойно да излезе гола от банята, при положение, че през 900 стаи може да е деверът ѝ.

Комичните оплаквания на херцогинята не спират дотук. След премеждията тя споделя, че с Хари решили да се преместят в Канада в отдалечен имот на кралското семейство, за да са сами, но уви, оказало се, че страната има 30-милионно население, а най-големият ужас бил, че Кралицата вече не притежавала Канада, била разпродала и всички имоти там.

Всичко това накарало Меган да се почувства разочарована, мечтаела да се ожени за принц, а трябвало да се насочи към нърдовете в училище.

Това са само част от "култовите" реплики на Маркъл пред Опра. Вижте още във видеото.

💥😂 Меко казано сензация: 🇧🇬 българския дублаж на интервюто на Мегън Маркъл и принц Хари, проведено от Опра Уинфри, поставя нещата в съвсем различна светлина 👇

Posted by Gospodari on Thursday, March 11, 2021

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.

Свързани новини