Отидете към основна версия

24 642 29

Силно зрителско възмущение и призиви за спиране на шоуто "Един за друг" (СНИМКИ)

  • един за друг-
  • възмущение-
  • зрители-
  • телевизия-
  • шоу-
  • предаване-
  • двойки

Отношението на предаването към живите животни, използвани като реквизит, възмути зрителите

"Спрете предаването! Сезирайте СЕМ! Сезирайте агенциите за защита на животните! Това е диващина и мерзост!! Как не ви е срам да измъчвате по този начин невинните същества и то в национална телевизия в ефирно време“. Това гласят само част от гневните коментари от зрители на нашумялото романтично риалити "Един за друг“.

Повод за бунта бе епизодът, в който дамите трябваше да стъпват в аквариум с различни животни – мишки, жаби, хлебарки и бели червеи. Най-много възмущение предизвикаха стъклените кутии с плъховете, които видимо агонизираха, пише show.bg.

В Един за друг двойките често се изправят не само срещу други двойки, но и срещу самите себе си и най-големите си страхове.😉 На всяка цена ли е победата, как мислиш?👏🏼

Публикувахте от Един за друг в Сряда, 21 април 2021 г.


Животните бяха затворени без въздух, докато някоя от участничките не даде грешен отговор на въпрос от обща култура. Тогава аквариумът се отваряше, но не за глътка въздух за тварите, а за да стъпи дамата вътре с двата крака. Според условието участниците трябва да издържат при животните в продължение на минута.

От кадрите се виждаше, че някои от мишките са в полуживо състояние заради липсата на кислород и пространство. По същата причина голяма част от червеите бяха почернели, а стените на аквариумите, в които бяха натъпкани животните, бяха запотени.

Мъжко момиче ли е Яни?👇🏼💪🏼 Колко важно за една жена е да се държи мъжки в такива ситуации?🔥

Публикувахте от Един за друг в Сряда, 21 април 2021 г.


"Не разбирам за какво наричате това шоу "най- позитивното“, като има епизоди, в които животните са използвани като вещи? Не виждам нищо позитивно в това да не зачиташ нечий живот – било то на мишка, змия, таралеж или друго същество“, пишат зрители на страницата на шоуто.

"Ето това е уплашеното лице на грозното ви предаване! Уплашени са, може да ги нараните и заслужавате да ви свалят от ефир заради това!“, бясна е зрителка, публикувала снимка на агонизиращите мишки. Тя се закани още днес да пише до отговорните институции.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 51 гласа.

Свързани новини