Отидете към основна версия

13 027 21

Какво правят днес сексапилните адреналинки от "Господари на ефира"?

  • адреналинка-
  • господари на ефира-
  • радинела чушева-
  • яна христова

Адреналинките забавляваха тв зрителите в продължение на 15 години

Това са момичетата, които в продължение на 15 години ни радваха от екрана с невероятна пластичност, горещи танци и секси визия. Адреналинките безспорно бяха едни от най-красивите момичета в родния ефир, които гледахме как танцуват и изкушават всяка вечер. Те са все така красиви и активни, макар всяка една от тях да се занимава с различни неща, пише Дарик.

Яна и Жана са две от най-популярните адреналинки, а двете днес са щастливи, много популярни Инстаграм звезди. Двете дами изглеждат все така прекрасно, но тяхната активност се дължи и на факта, че са горди майки на по две дечица. Жана сподели преди време в интервю за NOVA, че иска да научи децата си на доброта, но най-важното за нея е да ги науча да бъдат добри и близки един с друг. Най-ценното за адреналинката са празниците, когато се събира заедно цялото семейство. "Дечицата ми са страхотни и не спирам да се уча, за да давам най-доброто за тях", каза още Жана.


Лили разви успешно своя профил в Инстаграм, където се радва на хиляди последователи и се изявяваше като инфлуенсър, но последната ѝ публикация е от декември 2019 г.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 9 гласа.

Свързани новини