Отидете към основна версия

3 947 2

Ариана Гранде показа СНИМКИ от тайната си сватба

  • ариана гранде-
  • сватба-
  • тайна-
  • далтън гомес-
  • венчавка

Ариана Гранде и съпругът ѝ Далтън Гомес се венчаха на тайна и интимна церемония преди седмица

Миналата събота Ариана Гранде "взе назаем" безкрайната елегантност на Одри Хепбърн, като застана пред олтара, облечена в рокля на Vera Wang Haute, за да се омъжи за агента за недвижими имоти Далтън Гомес в дома си в Монтесито, Калифорния.

На специално събитие преди няколко години Ариана и Вера бяха сключили много важен договор: Вера обеща, че когато дойде моментът, тя ще създаде цялостния вид на Ариана за сватбения ѝ ден... и емблематичният дизайнер изпълни обещанието си. Крайният резултат - нежна и семпла сатенена булчинска рокля с изваяно деколте, както и открита и дълбока гледка към гърба на звездата.

Както предсказва текстът на „Thank U, Next“ („Един ден ще мина по пътеката / Хвана се за ръцете с майка си“), майката на Ариана, Джоан Гранде, я предаде на младоженеца, макар че в реалния живот тя го направи заедно с бащата на Ариана - Ед Бутера, което беше личен връх и един от най-специалните моменти за булката. Далтън Гомес, облечен в костюм на Том Форд, чакаше под цветята, окачени на тавана. След това двойката си размени сватбените обети, като си обеща да бъдат щастливи до края и влюбени завинаги.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини