Отидете към основна версия

2 321 21

Венци Мицов се чуди как да отслабва

  • венци мицов-
  • музикант-
  • диета-
  • режим-
  • храна

Мицов сподели пред зрителите на "Черешката на тортата" всички диети и режими, които е изпробвал, за да се отърве от излишните килограми

Венци Мицов няма вид на човек, който се притеснява от теглото си, но въпреки в името на здравето си, води битки, за да го намали.

Музикантът е изпробвал всякакви диети и режими на хранене през живота си, които обаче така и не са дали резултат до момента. През изминалата седмица той участва в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Пред камерите сподели, че е опитал да стане веган, но издържал само няколко дни без животински продукти на масата си. Установил, че от този тип хранене не може да се отслабне, и се отказал.

Преди това пък е изпробвал диета без глутен, изключваща всички продукти, от които може да се направи качествено и вкусно тестено изделие. Този опит се оказал по-сполучлив. Издържал близо година, но въпреки усилията си не станал по-фин. Накрая се върнал към традиционното бяло брашно. Въпреки всичко Венци не губи надежда, че един ден ще отслабне, и продължава с опитите да се храни диетично, писа Уикенд.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.

Свързани новини