Отидете към основна версия

22 475 32

Откриха убита красивата вдовица на отровен банкер

  • екатерина пузикова-
  • адвокат-
  • отравяне-
  • убийство-
  • ревност

Красивата адвокатка е намерена мъртва в кухнята на дома си

Полицията в Самара задържа предполагаемия убиец на 32-годишната адвокатка Екатерина Пузикова.

Името на Екатерина попадна в новинарските емисии още през 2012 година, когато беше обвинена в убийството на първия си съпруг - банкера Дмитрий Пузиков. Заместник-ръководителят в банка беше убит със смъртоносна отрова, поставена в картофено пюре. Заедно с него пострадаха и други гости в семейната вила.

Първоначално заподозряната беше Пузикова, тя на два пъти бе призната за виновна и около две години жената лежа в следствения арест.

Едва през 2017 г. Пузикова бе оправдана, а Върховният съд я признава за жертва. Красивата блондинка се върна при сина си и се омъжи за Алексей Рясков, треньора по кикбокс на сина ѝ.

През 2020 г. Пузикова се развежда с втория си съпруга и заживява в Краснодар.

Нейни приятели споделят, че неочаквано се е върнала в Самара преди дни, обещала да отпразнува рождения си ден, но изведнъж изчезнала и спряла да общува с всички.

Тялото на Екатерина е намерено в апартамента ѝ от баща ѝ. Съобщава се, че е била с разбита глава, а до тялото ѝ имало кичур коса.

Съдейки по кадрите, публикувани от разследващите, жената е била убита в кухнята си. Тялото лежало между кухненската маса и печката.

Приятелки на убитата разказват, че Пузикова е била преследвана от съпруга ѝ, който е бил много агресивен. Според тях жената е била пребивана още преди брака, страхувала се е от мъжа си, който пък я умолявал да се срещнат. Точно в Самара бившият ѝ съпруг я убедил да се срещнат.

Преди убийството бившият ѝ Алексей Рясков качи в Инстаграм видео, в което прави сензационно признание. Той заявява, че е помогнал на съпругата си да избегне затвора за отравянето на бившия си мъж. По думите му, през 2017 г., заедно с родителите на Пузикова, той е платил 15 млн. рубли за оправдателната ѝ присъда.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 21 гласа.

Свързани новини