Отидете към основна версия

5 319 7

София Вергара отпразнува 49 г. на Карибите (СНИМКИ)

  • софия вергара-
  • рожден ден-
  • актриса

Актрисата сподели куп видеа и снимки от екзотичния си празник

Снимка: БГНЕС/ EPA

За разлика от повечето представителки на нежния пол, превърнали темата за възрастта си в табу, очарователната София Вергара, сочена неведнъж за една от най-сексапилните дами в Холивуд, никога не се е притеснявала да говори за годините си. Това не е никак учудващо, тъй като с всеки изминал ден тя сякаш изглежда все по-добре, навеждайки много хора на мисълта, че за нея времето сякаш тече в обратна посока. Съвсем наскоро горещата колумбийка навърши 49 г., но никой не би ѝ дал повече от 39 г., при това в най-лошия случай, пише life.dir.bg.

През изминалия уикенд актрисата отпразнува личния си празник не къде да е, а на Карибите, където бе в компанията на своя съпруг Джо Манганиело, трите им кучета, приятели и роднини. През последните дни звездата от сериала "Модерно семейство" и половинката ѝ споделят весели кадри от своята почивка в личните си Инстафрам профили, правейки своите почитатели съпричастни с горещите емоции, на които са се отдали в плажната къща, която купиха през 2017 г., чието точно местоположение остава загадка за задокеанската преса.

Вергара е родена в Баранклия, Колумбия, в семейството на майка - домакиня, и баща, който отглежда добитък за местната индустрия.

Съвсем случайно бива забелязана на плажа от фотограф, докато се припича на слънчевите лъчи. Следват предложения за работа като модел и така още на 17 г. снима тв реклама за "Pepsi", за която силно се притеснява, понеже учи в католическо училище. Интересен факт е, че тогава неините преподаватели я успокояват, давайки ѝ разрешение да участва във видеото.

На 18-годишна възраст се омъжва за детската си любов - Джо Гонзалес, от когото има син, но бракът им не трае дълго.

Въпреки интереса към нея в модните среди, собствените ѝ избори я отвеждат в друга посока, различна от шоубизнеса. Тя започва да учи стоматология в университета на Колумбия. Но съдбата има различни планове за нея и така само 2 семестъра преди да се дипломира, тя приема предложение за работа в Богота, което дава старт на шеметната ѝ кариера.

По-късно се мести в Маями заедно със сина си, майка си и сестра си, бягайки от размириците в Колумбия и ужасът причинен от смъртта на по-големия ѝ брат, който е убит при опит за отвличане. Озовавайки се в Америка, звездата ѝ постепенно изгрява, превръщайки я в едно от най-големите изкушения на Холивуд.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини