Отидете към основна версия

7 526 19

Поли Генова притиснала Джоузеф за брак

  • поли генова-
  • певица-
  • брак-
  • бременна-
  • джоузеф

Певицата обаче нямала намерени да се омъжва скоро

След като получи предложение за брак, Поли Генова най-изненадващо заяви, че няма да се омъжи в скоро време. В момента певица е бременна с второто си дете и споделя, че то не е било планирано. Тя забременяла съвсем случайно по време на участието си в "Като две капки вода".

Поли научила новината към края на продукцията и била зашеметена, тъй като изобщо не е очаквала, че е бременна. Певицата е откровена, че благодарение на факта, че е имала по-леки задачи, е успяла да се справи. Тя все още не издава какъв е полът на бебето, което трябва да се роди в последните месеци на годината. Освен за бременността, Генова проговори и защо няма да се омъжи скоро, както и как е реагирала на предложението за брак:

"Предложи ми брак, почувства се леко притиснат, защото започнахме да получаваме поздравления от всичките ни роднини и от семействата ни, както и от Канада, Щатите, от Швейцария, буквално от целия свят. Отделно трябваше да обяснявам в Инстаграм, че сватбените кадри от видеото, в което той участва, че не са реалност, но също така че и някой ден ще е супер да имаме истинска сватба. Така Джоузеф се е решил на тази стъпка след цялата тази лудница".

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.

Свързани новини