Отидете към основна версия

13 647 29

Коцето стана на 45 заобиколен от мацки и алкохол

  • константин-
  • коцето-
  • рожден ден

Поп фолк певецът се появява пред гостите с чаша в ръка, а питието в нея поразително прилича на уиски

С мацки и няколко вида алкохол Коцето отпразнува 45-ия си рожден ден. Типично в свой стил фолкпевецът завихри бурен купон, докато имаше участие в чалготека в идеалния център на столицата. И въпреки че беше на работа, Константин смело удря питиета на принципа “ей така, за настроение”.

Чалгарят се появява пред гостите с чаша в ръка, а питието в нея поразително прилича на уиски. В по-късен момент Константин премина на шампанско и от омешването блясъкът в очите му се засилва. Макар да има празник, Коцето не държи много на облеклото и се появява на публично събитие по къси спортни гащи и тениска. Чифт маратонки допълват визията му, която е по-подходяща за сутрешен крос, отколкото за празненство в заведение. По време на изпълненията на песните фолкпевецът не спира да отпива от огнената вода и градусът на настроението доволно се покачва, пише Флагман.бг.

Откакто е известна личност, Константин постоянно е заобиколен от готини мадами. И този път не е различно, като полуголи момичета наобикалят изпълнителя, а той видимо не се притеснява от интереса към него. Хубави танцьорки дори му правят шпалир, докато охраната му го извежда към сцената.

Безспорно любопитен момент е, когато Коцето качва на сцената не някоя луднала по него тийнейджърка, а дама на средна възраст. Подава ѝ ръка, помага ѝ да се качи и се държи уважително към нея. Коя е тайнствената жена, остава мистерия, пише България днес.

С новата си визия с руса коса блесна фолкпевецът. Малко преди рождения си ден изпълнителят се изруси и веднага се похвали с новата си прическа, с която истински изненада феновете си. “ПредОбрих се!!!”, написа Коцето под кадрите. Феновете на изпълнителя не одобриха промяната му. Те се надяват тя да е за кратко и фолкзвездата скоро да си върне старата визия. Коцето е известен с това, че обича да експериментира и не се вълнува от коментарите на хейтърите. Вероятно с изрусяването иска да си докара по-младежка визия, гадаят негови фенки.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 24 гласа.

Свързани новини