Отидете към основна версия

23 830 34

Дара показа новото си гадже (СНИМКИ)

  • дара-
  • гадже-
  • приятел-
  • певица

Младежът не е част от родния шоубизнес

Певицата Дара, която тази година става част от менторите в новия сезон на "Гласът на България", показа новия си приятел. Нейните последователи в социалната мрежа са на мнение, че това е мъжът до екстравагантната изпълнителка, пише life.dir.bg.

До момента тя не е обявила официално връзката им, нито е коментирала кой е или с какво се занимава той, но сподели техни общи снимки и видеа в личния си профил в Инстаграм от почивката си на морето, на която са били заедно.

От общите кадри може да се види, че Дара е в страхотна форма, но на един от тях се вижда само ръката на въпросното момче.

На друга от снимките, публикувани от двойката онлайн, двамата позират, застанали на върха на скали до естествения басейн. От нея можем да видим, че както тя, така и момчето може да се похвали с перфектно тяло.

Известно е, че тя имаше връзка с друг популярен мъж - Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс. Двамата се запознаха в телевизионно предаване, а след това станаха двойка. Въпреки че преди време се разделиха, те останаха добри приятели. Това бе единствената връзка, която до този момент Дара бе разкрила пред почитателите си.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 28 гласа.

Свързани новини