Отидете към основна версия

5 160 17

Мишо Шамара се завърна с добре позната песен (ВИДЕО)

  • завръщане-
  • мишо шамара-
  • рап-
  • бандата на ръба

"Бандата на ръба" направи ремикс на култовото рап парче "Харесвам лошите момчета"

Мишо Шамара се завърна на родния музикален небосклон, но от разстояние.

Легендарният рапър от близкото минало отново участва в песен и видеоклип, след като заряза рапирането и се отдаде на работа като шофьор на камион в САЩ.

Шамара изненадващо се появи в проект на БНР ,,Бандата на ръба“, в който рапърите от Русе правят ремикс на култовата песен от началото на века „Харесвам лошите момчета“.

Любопитното е, че част от групата е Капо Верде, който е бивше гадже на Гери-Никол и двамата дори планираха да вдигат сватба преди три години. Верде и Гери-Никол ходеха заедно на мачове в агитката на ЦСКА, но впоследствие се разделиха.

Клипът е записан в студио, като „Бандата на ръба“ снимат в България, а Шамара записва своята част отвъд океана.

„Моята песен е изпята, но още се върти“, нарежда Мишо в своята част от парчето, което има стотици хиляди гледания в интернет. В парчето има и кадри от оригиналното видео на „Харесвам лошите момчета“.

„Нещо старо на нов глас. „Бандата на ръба“ са мегаяките човеци. Много ме кефи как се получи. Изцяло техен проект, в който ме поканиха. Благодарностите ми са огромни. Също така към целия екип, който реализира видеото и цялата пpoдукция. От наша страна благодарности на диджея, който запечата на лента моята легендарно „божествена“ персона и спомогна да съм част от този шедьовър.

Супер сте, хора. А и всяко поколение заслужава да си има своите лоши момчета в клубовете“, заяви емоционално 48-годишното емблематично лице на българския рап. „Благодарим на Бат Мишо за тази наша сбъдната мечта“, заявиха на свой ред Кaпo Верде и компания, писа „България Днес“.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.

Свързани новини