15 Септември, 2021 11:32 5 120 17

Мишо Шамара се завърна с добре позната песен (ВИДЕО)

  • завръщане-
  • мишо шамара-
  • рап-
  • бандата на ръба

"Бандата на ръба" направи ремикс на култовото рап парче "Харесвам лошите момчета"

Мишо Шамара се завърна на родния музикален небосклон, но от разстояние.

Легендарният рапър от близкото минало отново участва в песен и видеоклип, след като заряза рапирането и се отдаде на работа като шофьор на камион в САЩ.

Шамара изненадващо се появи в проект на БНР ,,Бандата на ръба“, в който рапърите от Русе правят ремикс на култовата песен от началото на века „Харесвам лошите момчета“.

Любопитното е, че част от групата е Капо Верде, който е бивше гадже на Гери-Никол и двамата дори планираха да вдигат сватба преди три години. Верде и Гери-Никол ходеха заедно на мачове в агитката на ЦСКА, но впоследствие се разделиха.

Клипът е записан в студио, като „Бандата на ръба“ снимат в България, а Шамара записва своята част отвъд океана.

„Моята песен е изпята, но още се върти“, нарежда Мишо в своята част от парчето, което има стотици хиляди гледания в интернет. В парчето има и кадри от оригиналното видео на „Харесвам лошите момчета“.

„Нещо старо на нов глас. „Бандата на ръба“ са мегаяките човеци. Много ме кефи как се получи. Изцяло техен проект, в който ме поканиха. Благодарностите ми са огромни. Също така към целия екип, който реализира видеото и цялата пpoдукция. От наша страна благодарности на диджея, който запечата на лента моята легендарно „божествена“ персона и спомогна да съм част от този шедьовър.

Супер сте, хора. А и всяко поколение заслужава да си има своите лоши момчета в клубовете“, заяви емоционално 48-годишното емблематично лице на българския рап. „Благодарим на Бат Мишо за тази наша сбъдната мечта“, заявиха на свой ред Кaпo Верде и компания, писа „България Днес“.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    13 22 Отговор
    Шамара е пич,един от първите тръгнал мъжката срещу ГЕПИ.

    Коментиран от #2, #8, #12

  • 2 ПублПростран

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "Bai Nudals":

    Когато простотията се издигне в модел на подражание, не знам кой е пич и кой не ... но факт, че в България има стойностни хора, които обаче не са в "публичното пространство"

    Коментиран от #4

  • 3 аха

    9 4 Отговор
    супер се получава с този диалект

    Коментиран от #6

  • 4 Bai Nudals

    3 9 Отговор

    До коментар #2 от "ПублПростран":

    Еми разкрий се действай,какво чакаш...

    Коментиран от #13

  • 5 ИВАН

    16 1 Отговор
    Мичо Шамара, Влади въргала .... ееее, давайте още тъпи прякори, промивайте още кухите картуни на келешите, сакън да не остане и една мозъчна клетка

    Коментиран от #14

  • 6 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "аха":

    Гадничко не е зле първо да се научи да говори без да мяка си орави дикцията ,после да пее.
  • 7 Ха ха ха🤣

    16 0 Отговор
    "BALENCIAGA"- "оригинал" от Дубай чарши, за € 20-40... В този клип само "гумената глава" Мишо е истински. Всичко останало, от мутренската имитация, през фалшивата бухалка до силния диалект - Менте.
  • 8 Алфа Вълкът

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Bai Nudals":

    Същия екземпляр като теб, живее като скот в чужбина, ама ръси акъли как да живее тук! Що не рапира в САЩ, ами бачка като шофьор?
  • 9 шибайти са

    2 1 Отговор
    смешко утрепан тва е тоя
  • 10 Нестава

    5 0 Отговор
    Кво ни занимавате с мишо л.... Ра нищо не става от тоя
  • 11 Инспектор Мадуро

    10 0 Отговор
    Михо е направил пародия на собствената си песен. Време е да спре да се излага.
  • 12 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Bai Nudals":

    Н@гъл и бе3ср@м€н 60клук, отговорен за 0пр0ст@48@н€т0 на цяло поколение млади, български деца.
    Изпъква единствено с римуваните си цини3ми и пр0ст@щини. Щом му се наложи да се държи човешки, нивото му стига само до там, да върти геврека и да сменя тахошайбата.
    Още преди 20 години беше грешка да го пускат на широката публика. Нямаме нужда от още нискоХЕнтелегентни, плоско4ели прЕмати, които да р@38р@ща8@т още и още поколения млади българчета. Ако имахме държава, този щеше да е изключен от всяко училище, трудов колектив и щеше да мете улиците.
  • 13 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Bai Nudals":

    В момента, в България няма почва за нищо стойностно. Тук е блато, където виреят само папури, тръстика и кр@ст@. А жабите се кефят на ми3€рията и тинята.
  • 14 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ИВАН":

    Възпитанието е задължение на семейството. Улицата винаги е била срещу него. Но какво става, когато мама и тате се кефят на уличното възпитание? Тогава Иванчо и Марийка нямат шанс.
  • 15 химикът

    1 0 Отговор
    нЕма такава простотия,посредствеността в действие! Цинизма и пошлостта продават и за това продуцентите(разбирай музикалните сводници) лансират на публиката тази кафява субстанция с особен мирис.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 джими

    0 0 Отговор
    б.си кенефа е тва