Отидете към основна версия

7 146 7

Кой е Прилепът от "Маскираният певец"?

  • маскиранкият певец-
  • прилепа-
  • прилепът-
  • маска-
  • костюм-
  • загадка-
  • мистерия

Маската на зловещия Прилеп определено предизвика фурор още с първата му поява на сцената

Най-новият трети сезон на "Маскираният певец" е в разгара си, а зрителите са приковани към екраните, за да разгадаят гласовете на участниците тази година, които са толкова добре замаскирани и трудни за разпознаване. За всяка маска се спрягат поне по 4-5 имена, но нито едно категорично, а маските си вече свалиха Боби Ваклинов и Калин Вельов без никой от панелистите да ги разпознае.

Особено интересна този сезон е маската на "Прилепа", за който зрителите предполагат, че най-вероятно е Иво Димчев.

Други пък сочат Миро или Заки от "Авеню" за знаменитостите, които се крият зад този плашещ, но интригуващ костюм. Нито едно от предположенията не е вярно.

Самият Иво Димчев наскоро призна, че не би участвал в такова предаване, в което му се налага да пее с маска. С тези остри думи опроверга плъзналия слух, че е сред участниците в шоуто тази година.

Много зрители обаче успяха да разпознаят правилно отличителния глас, който се крие зад зловещата маска. А последните улики им помогнаха доста да сторят това. В костюма на Прилепа се е настанил не кой да е, а стоматологът Костадин Георгиев, който по-добре познаваме като Коцето Калки. По време на последния концерт на живо публиката и аудиторията пред екрана се наслади на виртуозно изпълнение от страна на Прилепа, който отпусна гласа си и мнозина разпознаха именно таланта на Калки. В уликите той също така издаде, че не яде месо, за разлика от летящия бозайник, в който се е превъплатил. Както знаем добре, Коцето не близва месо и то от дълги години. Зрителите са категорични, че гласът на Коцето Калки няма как да бъде сбъркан и това е именно той.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.

Свързани новини