Отидете към основна версия

21 164 12

Павел Глоба предупреждава: Кошмарен ноември за 3 зодии

  • ноември-
  • хороскоп-
  • павел глоба-
  • астрология-
  • кошмар

Астрологът дава важни съвети на онези, чийто ноември ще бъде неблагополучен

Снимка: Shutterstock

Популярният по цял свят руски астролог Павел Глоба съобщи хороскопа си за предпоследния месец от тази година, пише jenata.blitz.bg.

Ноември е време за обобщаване на резултатите от изминалите месеци. Покровителят на годината - Белият метален вол, ще възнагради всеки представител на Зодиака според заслугите му, казва специалистът.

Тези, които са давали всичко от себе си, ще получат съизмерима награда както в работата, така и в личния живот.

За представителите на три зодии обаче месецът ще е повече от кошмарен. Той ще е доста напрегнат и изпълнен с трудности. А проблемите ще се появяват буквално от нищото, предупреждава Глоба.

Ето ги и зодиите, за които предпоследния месец на годината ще бъде просто ад:

Скорпион

Астрологът препоръчва на родените под този знак да избягват неприятните хора. Според него през ноември недоброжелателите и завистниците няма да спрат да се наместват в личния им живот и да вредят на успехите им на работа.

Затова, препоръчва Глоба, е най-добре Скорпионите да ограничат социалните контакти само до най-близките хора.

Водолей

Понякога определят Водолеите като най-конфликтните и груби хора заради неспособността им да контролират собствените си емоции.

Представителите на този знак не трябва да очакват успех на работното място през ноември, ако не са в състояние да решават проблемите дипломатически, предупреждава специалистът.

Риби

Астрологът препоръчва на Рибите да се погрижат за здравето си през ноември. По думите му, те ще бъдат най-податливи на различни заболявания.

През ноември могат да се засилят и хроничните заболявания. Важно е да не забравят, че навременното посещение при лекаря ще премахне проблема в ранен етап.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 30 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 04.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят преди Великден винаги е особен. Дали човек вярва или не, не е толкова важно, но цялото настроение нао ...
    днес в 07:00 ч.
    2 142
    0
  • Дневен хороскоп за 03.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще ...
    вчера в 07:00 ч.
    2 985
    0
  • Кошмарни дни наближават за 2 зодии

    Ударите от Съдбата идват доста често напълно изненадващо и няма как да сме напълно подготвени за тях. Но въпреки това (или именно заради това) често с ...
    02.05.2024
    2 582
    1
  • Кои ще са най-щастливите дни за всяка зодия през май?

    Хороскопът за май носи важни промени и възможности за всеки зодиакален знак. От ретроградността на Плутон до преминаването на Юпитер в знак Близнаци н ...
    01.05.2024
    2 287
    2
  • Дневен хороскоп за 02.05.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата с ...
    02.05.2024
    3 094
    0