Отидете към основна версия

23 037 24

Къде сме виждали асистентката на Рачков?

  • димитър рачков-
  • забраненото шоу на рачков-
  • асистентка-
  • мис рачков-
  • полина петкова

Победителката в конкурса Мис Рачков не стъпва за пръв път на сцената

Чаровната асистентка на Рачков Полина Петкова, която бе и победителка в конкурса Мис Рачков от края на първия сезона на предаването плени България с чара и красотата си. Красавицата обаче е сериозно обвързана, за разочарование на мъжката част от аудиторията, а мъжът до нея се казва Ангел Цонев.

Ангел е от Велико Търново, където двамата се запознават. Мадамата, по която цяла България хлътна, след като се появи до Рачков, е от град Килифарево в близост до Търново. Половинката на Поли през лятото работи в едно от най-вървежните заведения в Слънчев бряг като барман. Двойката обича природата и пътуванията и посещава известни и интересни дестинации.

Новоизлюпената тв звезда всъщност е добре известна от малкия екран. Има епизодични роли в хитови поредици като "Откраднат живот“, "All inclusive“ и крими сериала "Братя“. Полина е завършила Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров“ с класическо пеене, участвала е в Гласът на България, а в момента е солист на музикалния театър в Търново, където участва в комедията "Госпожа министершата“ и мюзикъла "Криворазбраната цивилизация“.

Петрова признава, че обича адреналина и шофира кросов мотор без притеснение. Била е многократен републикански шампион по спортното катерене, има над 15 медала в дисциплината, пише "България Днес“.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 34 гласа.

Свързани новини