Отидете към основна версия

72 568 91

Светлана Гущерова получи подарък за почти 1 млн. лв. (СНИМКА)

  • светлана гущерова-
  • християн гущеров-
  • майбах 2021-
  • подарък

Последната придобивка на съпругата-отличничка е последен модел лимузина "Майбах" от 2021

Светлана Гущерова определено е гледана жена - нейният любящ съпруг Християн не спира да я глези и радва с подаръци, пише zajenata.bg. Последната придобивка на съпругата-отличничка е последен модел лимузина "Майбах" от 2021 г.. Именно зад волана на луксозното возило бе засечена г-жа Гущерова.

Снимка на лимузината се появи в специализираната за лукс коли Инстаграм-страница "_bulgarian_carspotting" и макар на дамата на шофьорското място лицето да е скрито, по всичко личи, че това е именно бившата плеймейтка.

Неотдавна Гущерова качи стори с решетката на черен Майбах с огромна червена пандела, придружено с "Благодаря ти моя любов, Християн Гущеров". Снимката обаче престоя за много кратко в профила ѝ.

Най-вероятно немското бижу е било подарък за Светлана по случай първата годишнина на момченцето, с което дари съпруга си. Преди няколко дни семейството отпразнува с двойно парти събитието - първо вкъщи, а след това и в столичен ресторант.

Миналата есен чак през ноември се разбра, че Гущерова е родила тайно, като според запознати щастливото събитие е настъпило месец по-рано, тоест през октомври.

До последно плеймейтката упорито криеше корема си и нито веднъж официално не потвърди, че е в очакване на второ дете.

Във фамилията явно са почитатели на немския концерн, тъй като преди месец Гущерова бе засечена от папараци пред столичен фризьорски салон да се качва в друг модел "Майбах". Няколко месеца преди сватбата им през 2018 г. пък бизнесменът зарадва любимата си с поръчков джип "Мерцедес" AMG GLE63 S, отново луксозно опакован като подарък с червена панделка.

В новата лимузина тези дни се повози и Азис, за който е известно, че е човекът, сватосал Светлана и Гущеров.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 115 гласа.

Свързани новини