Отидете към основна версия

943 2

Световните музикални звезди дадоха начало на коледните празници

  • коледно настроение-
  • коледни песни-
  • световни звезди-
  • марая кери-
  • ариана гранде-
  • ед шийрън-
  • елтън джон-
  • джон леджънд

Започва да звучи много като Коледа...

Снимка: shutterstock

До Коледа остава малко повече от месец и коледното настроение вече започва да се усеща около нас. Сериозен примр за това са световните музикални звезди, които започнаха да пускат нови песни, посветени на най-обичаното време от годината. Така те тържествено обявиха началото на коледните приготовления и събудиха празничното ни настроение.

Традиционно сред най-нетърпеливите да издадат сингъл преди Рождество Христово е Марая Кери, без чиито изпълнения не минават декемврийските тържества. В началото на ноември тя пусна новата си песен "Fall in Love at Christmas". Кери си партнира с ар енд би изпълнителя Калид и с госпъл звездата Кърк Франклин. Коледният дух струи и от видеоклипа.

С коледен сингъл певецът Джон Леджънд отбеляза смяната на звукозаписната си компания. Празничната песен "You Deserve It All" поставя началото на работата му с лейбъла "Рипъблик рекърдс". Парчето, което беше пуснато миналата седмица, е дело на Джон Леджънд и Меган Трейнър.

Британският изпълнител Гари Барлоу се готви да издаде коледен албум, озаглавен "The Dream Of Christmas" на 26 ноември. Той вече пусна две от парчетата в него - пилотният "The Dream Of Christmas" и "Sleigh Ride". Дуетният сингъл на Барлоу с британската актриса Шеридан Смит "How Christmas Is Supposed To Be", който все още не е излязъл, се очаква да бъде един от претендентите за челните позиции в коледните музикални класации.

Ед Шийрън и Елтън Джон се очертават като сериозна конкуренция на Барлоу и Смит за първото място в празничните чартове. Изпълнителят на хита "Shape of You" призна в интервю за нидерландска радиостанция, че двамата подготвят нов сингъл за Коледа. Работното заглавие е "Merry Christmas", а Ед Шийран и Елтън Джон планират да го подарят на почитателите си в началото на декември.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини