Отидете към основна версия

6 669 20

Таня Боева пръснала 50 хиляди за корекции

  • таня боева-
  • певица-
  • поп фолк-
  • чалга-
  • пластична операция-
  • корекция-
  • ринопластика

Певицата е дала колосалната сума за поредица от пластични операции, като сега по нищо не прилича на старото си аз

Поп фолк ветеранът Таня Боева „възкръсна“ след 4 години тишина. Фолк певицата се покри след внезапния развод с дългогодишната си половинка и баща на сина ѝ Мишо Бургуджиев. Ретро фолк звездата никога не е била от най-големите имена в жанра, но има доста парчета, които са ставали хитове през годините.

Изпълнителката призна, че е имала основателна причина за отсъствието си – тя е била подложена физически и психически тормоз, срещу нея е била организирана група от криминално проявени, заплашвали са близките ѝ, разбивали са дома ѝ, а единствената цел – да бъде срината и да остане без кариера и подкрепа. Така твърди Боева, чиито проблеми всъщност дойдоха след края на връзката ѝ с Бургуджиев.

Бившият свекър на Таня – Тодор Бургуджиев, стои зад заплахите и тормоза над нея, намекна певицата.

Той е в съвета на директорите на една от най-големите финансови корпорации.Таня Боева е използвала времето, в което е била далеч от медиите, за да си направи редица пластични операции. 48-годишната фолк изпълнителка бе сред първите знаменитости, които си направиха ринопластика. Тя си отряза носа още през 2005 г. Операцията ѝ определено не беше каприз, а имаше нужда от нея. След корекцията Таня не загуби идентичността си и изглеждаше доста по-добре, писа Уикенд.

Преди няколко години Боева решила, че има нужда от повторна ринопластика, силиконов бюст, нови устни, ботокс, филъри и скули. Тя е инвестирала поне 50 000 лева в актуалната си визия. В момента изпълнителката на „Лошо момче” е дотолкова променена, че дори на нейни почитатели им е трудно да я разпознаят на снимки. Таня Боева няма нищо общо с предишната си визия и почти не прилича на себе си. Според запознати, певицата има заможен мъж до себе си, който е финансирал преобразяването на любимата си.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.

Свързани новини