Отидете към основна версия

34 030 58

Ванга е направила притеснителна прогноза за 2022 г.

  • ванга-
  • баба ванга-
  • предсказание-
  • 2022-
  • нова година

Пророчицата е видяла, че хората ще свикнат с опасната зараза, която витае из света

Ванга е казала, че през следващата година отношения между Америка и Русия не само ще се усложнят, но може и напълно да бъдат прекратени. Изход от ситуацията сигурно ще се намери, но очевидно няма да е през следващата година, предава Епицентър.

В същото време азиатските връзки ще се укрепят, а отношенията Русия - Китай ще процъфтяват: търговията ще нараства, технологии ще се обменят. Война обаче тя не е прогнозирала.

Бедността заради кризата ще се увеличи, като големи слоеве от населението няма да успеят да подобрят финансовото си състояние. Тя препоръчва хората да се заредят със спокойствие и надежда за по-добри времена. Само така ще успеят да останат силни и душевно спокойни.

Нейните предсказания са, че догодина Русия може да се раздели на няколко държави. Москва няма да е столица, а ще бъде част от друга страна. Сибир и Урал също ще се отделят, като това ще е желанието на жителите там.

Според нея хората ще привикнат към смъртоносната зараза, така че вирусът ще се кара като обикновена простуда. За съжаление, тя не дава отговор на въпроса дали през 2022 ще е края на епидемията. По-скоро ще трябва да се привиква към новата реалност - нещо, което отдавна предрече Ванга.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 102 гласа.

Свързани новини