Отидете към основна версия

16 072 56

Редовният секс спаси жена от сигурна смърт

  • секс-
  • менопауза-
  • смърт-
  • рак на гърдата

Вниманието към тялото на мъжа й й помогнало да научи навреме, че има рак на гърдата и да спаси живота си

Снимкa: Shutterstock

52-годишна британка разбра, че страда от смъртоносна болест благодарение на активния сексуален живот, който води със съпруга си, пише Daily Star, цитиран от БЛИЦ.

Тина Грей разказва, че с мъжа си станали доста близки след началото на менопаузата. Интимните им отношения се подобрили и започнали да правят редовен секс.

Именно вниманието към тялото на мъжа ѝ ѝ помогнало да научи навреме, че има рак на гърдата и да спаси живота си.

Една вечер, докато гледала телевизия, Тина прокарала ръка по гърдите си и усетила нещо като бучка в лявата. Тя се уплашила много и помолила съпруга си да провери дали забелязва нещо необичайно. Той потвърдил опасенията ѝ и Грей веднага си записала час за преглед.

"Веднага щом Дез усети бучката, разбра, че нещо не е наред. Доверих се на преценката му и отидох на лекар. В края на краищата, кой би бил по-запознат с гърдите ми от съпруга ми?", посочва тя.

"Заедно сме от дълго време и познавам добре тялото на Тина. Усетих, че в гърдите ѝ има нещо странно и решихме, че трябва да го проверим", добавя съпругът ѝ.

"Беше страшно, неизвестното беше плашещо", признава Тина.

Оказало се, че британката е развила двустранен рак на гърдата. Скоро Грей претърпяла операция и туморът, който растял в нея, бил отстранен. Навременната диагностика не позволил на рака да се разпространи в други органи и сега животът на жената е извън опасност.

"През октомври с Дез отпразнувахме 20-ата годишнина от сватбата си и сега просто искам да се омъжвам за него отново и отново. Просто искам да му покажа колко много го обичам", казва Грей. /jenata.blitz.bg

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 26 гласа.

Свързани новини