Отидете към основна версия

10 287 18

Най-заядливите зодии

  • заядливи-
  • зодии-
  • овен-
  • водолей-
  • скорпион

Има три зодии, които са вечно недоволни и готови за конфликти, категорични са астролозите

Снимкa: Shutterstock

Има хора, които са вечно недоволни от всичко. Те са способни да мрънкат постоянно от всичко и от всеки. За тях мърморенето е непрестанно. Освен това те са способни да се заядат и за най-малкото нещо и с най-милия човек. Е, според астролозите това е основно заради зодията им.

Ето кои са трите най-заядливи зодии:

Овен

Овните са достатъчно шумни, така че скандалите в отношенията с тях не могат да бъдат избегнати. Ако нещо не им харесва, тогава определено ще разберете за това. Но спокойно – те бързо се успокояват. Но те ще ви простят само ако ги молите да направят това… но да ги молете (буквално и преносно) на колене.

Скорпион

Скорпионът е един от най-агресивните зодиакални знаци. Те палят от половин оборот и след това ще бъдат бесни много дълго време. Затова е по-добре да не влизате в конфликтни ситуации с тях. Повярвайте ни – така ще е по-добре за вас самите, пише jenata.blitz.bg.

Водолей

Водолеите често показват недоволството си със саркастични коментари. Те постоянно мрънкат, вечно са недоволство и са готови да направят истински скандал „от нищото“. По-добре е да не ги ядосвате, тъй като гневът им често прераства в ярост.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.

Свързани новини