Last news in Fakti

21 Декември, 2021 10:31 10 268 18

Най-заядливите зодии

  • заядливи-
  • зодии-
  • овен-
  • водолей-
  • скорпион

Има три зодии, които са вечно недоволни и готови за конфликти, категорични са астролозите

Най-заядливите зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Има хора, които са вечно недоволни от всичко. Те са способни да мрънкат постоянно от всичко и от всеки. За тях мърморенето е непрестанно. Освен това те са способни да се заядат и за най-малкото нещо и с най-милия човек. Е, според астролозите това е основно заради зодията им.

Ето кои са трите най-заядливи зодии:

Овен

Овните са достатъчно шумни, така че скандалите в отношенията с тях не могат да бъдат избегнати. Ако нещо не им харесва, тогава определено ще разберете за това. Но спокойно – те бързо се успокояват. Но те ще ви простят само ако ги молите да направят това… но да ги молете (буквално и преносно) на колене.

Скорпион

Скорпионът е един от най-агресивните зодиакални знаци. Те палят от половин оборот и след това ще бъдат бесни много дълго време. Затова е по-добре да не влизате в конфликтни ситуации с тях. Повярвайте ни – така ще е по-добре за вас самите, пише jenata.blitz.bg.

Водолей

Водолеите често показват недоволството си със саркастични коментари. Те постоянно мрънкат, вечно са недоволство и са готови да направят истински скандал „от нищото“. По-добре е да не ги ядосвате, тъй като гневът им често прераства в ярост.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Измислици Премислици

    8 5 Отговор
    Зодия Рогат,зодия Коч,зодия Водоноска,зодия Скат,зодия Делфин,зодия Двойник,зодия Стрелба,зодия Скръндза

    Коментиран от #6

  • 2 Ами

    11 7 Отговор
    Доста точно е описанието и за трите зодии, много са криви!

    Коментиран от #5

  • 3 Вени, а ти коя зодия си?

    4 3 Отговор
    Обичаш ли да мърмориш? 😁
  • 4 Кон фликт

    10 1 Отговор
    Пропуснали сте зодия тъща и зодия съпруга.

    Коментиран от #7

  • 5 сила

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ами":

    за СКОРПИОНА е на 100 процента...страшна гад
  • 6 хе хе

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Измислици Премислици":

    Зодия Съдия ⚖️...
  • 7 asd

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кон фликт":

    А също и най-популярната в момента - Зодия 🎃!
  • 8 Конфуцийй

    4 5 Отговор
    Най гадни са зодия Дева
  • 9 Повече добро!

    4 6 Отговор
    Зодия овен са най агресивната зодия. Посягат на бой и искат винаги да са отгоре и да мачкат половинката си до унищожаването. Природата им го връща по един или друг начин така, че да я запомнят до края на живота им. Познавам много хора овни. Те са страшно много завистливи. За комуникация и спокоен разговор не стават. Блъскат, тръшкат, чупят, за да е по тяхната.

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анонимен

    0 4 Отговор
    Не вярваме на зодии, на врачки, дори ми досаждат хора образовани от ивград села. Аз ако съм ще изгоря дипломите си. Коренно различни. Научили и месеца, клюкари. Овен са с рогата. Не пият пушат по чуждо не силни са. И само хубави неща, но не вярвам, всичко е до човек, а не до зодия, лъжат ви и им вярвате. Вярвайте на врачки, магии не вярвам. И арменката гледаше на карти и вода, и втв водата хора й пускали златни лири казваше ни и ни показа тя. И на кафе вярват. Вярвайте си. За успокоение. Аз съм лош човек. Прост човек съм, как може моята зодия да е сходна с доктора, юриста. Пепелят разни по кабелки от наивници. Те трябва и да ги забранят. Лошото е че и да ги забранят съдийката съди жената че баела и след заседание боляло е глава и отишла съдийката дай баят. Разни хора, чешити, с дипломи простовати. И това е истина за съдията.
  • 12 111

    1 3 Отговор
    Богатите не са гадни. Дай да ви оставим 20 г. Безработни и елате да ни кажете с една пенсия на 50 г първа категория с малко дете как се живее бкп бсп сдс ндсв герб и сие. Гладът не е моя мисъл, но е пи страшен от тока, киселини, язва от глад, а всички болести са от притеснение, и богатитекрадци и те, казва лекарата алерголог. Бедни на квартири не мислят за наводнения, за ремонти, а пневнелиев сън не го лови преди и след да не остане на 0 нула. И богатите повече плачат, особвно ако са у дома на студ и на 40 ° през лятото без климатик. Весело да е на дъшите ни.
  • 13 Нерегистриран

    0 3 Отговор
    Тва амет да не е зодия Овен. Роден е в края на март1954 годинь. Доги е умен. Не дразни. Майка мъ.. Няма като амет да има да вземате. Права е. Може да прави но е умен и старите го обичат. Като им кажеш на болен чивек амет и се радват,забравят за болежките. Децата им са навън. Самотни са. Тъжно е коце и сие рб ице. Турчина е добър чивек.
  • 14 Анонимен

    2 3 Отговор
    Овен,телец и скорпион са големи гадове ,защото и много командват .И зодия лъв също,вярно е.
  • 15 Анонимен

    2 5 Отговор
    Но и зодия дева е гадна,да ,така е,защото и те командват другите и ги критикуват.И тази зодия е гадна,като овена.
  • 16 Овньо

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Повече добро!":

    Нищо подобно! Това, че заявяваме директно какво мислим по даден въпрос(тема) не значи, че сме за ядливи и гадни! Аз лично на никой не спестява нищо, като изисвам и същото от ответната страна. Няма нищо по-достойно от това да казваш всичко което мислиш, а не като повечето "мижитурки" да се въртят насам-натам като пумпали... И да, имам малко но истински приятели, защото избягвам двуличници и интриганти да се навъртат около мен. Така, че много си ни е добра зодията... Поздрави на всички ОВНИ... и Весели празници... 😜😂

    Коментиран от #17

  • 17 Вярно е

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Овньо":

    Супер сте! Аз като огнена зодия (стрелец) се разбирам много с овнитв. Каакво по хубаво от един директен изказ....
  • 18 Дaaaa

    0 0 Отговор
    Маринова,къде беше като щях да се женя?