Отидете към основна версия

5 786 18

Мария Игнатова и Нойзи: Нямаме проблем да седим сами

  • мария игнатова-
  • нойзи-
  • нова година-
  • празници-
  • 2021 година

Екзистенциалният вакуум не ни се е отразил, заяви двойката

Една от звездни двойки Ивайло Нойзи Цветков и Мария Игнатова направи своята равносметка за изминаващата 2021-ва година.

Тя събра журналиста и телевизионната водеща – двамата се венчаха в края на месец септември в село Житен. Ивайло Цветков сподели, че за него "Щастието не е събитие, а процес“. Развитието на романтичните си взаимоотношения двамата също определиха за процес, в който нещата са се случвали "плавно“, въпреки дългогодишното си познанство.

В предаването "120 минути" Мария Игнатова сравни връзката им с "Книга, която не искаме да приключи, и заедно дописваме страниците…“.Добавиха и своето философско виждане, че "Щастието не е абсолютна категория“, а "Животът има върхове и спадове…“.

Изминалата година отново определят като "процес“.

Според тях пандемията е намалила бързите обороти на живота, който водим.

"Екзистенциалният вакуум не ни се е отразил, нямаме проблем да седим сами, изолирани в някаква степен“, добавят Мария и Ивайло.

Отбелязват като най-важно, че човек трябва да се запита "защо“, тъй като "когато си обясняваш нещата, се живее по-леко“.

Ивайло Нойзи Цветков пожела на зрителите да не забравят, че "не празнуваме това, че не сме на работа, а празнуваме Рождество Христово“. Сред останалите пожелания на политолога бяха "по-малко дигитално време“ и "по-малко лош вкус“.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 23 гласа.

Свързани новини