Отидете към основна версия

6 933 26

Кобилкина показа Принца от приказките (СНИМКИ)

  • наталия кобилкина-
  • онлайн запознанство-
  • принц-
  • франция-
  • замък-
  • любов

Сексоложката запозна последователките си със самотен мъж, който търси любовта на живота си и живее в... замък във Франция

Най-известната сексоложка у нас и повелителка на тайните на семейното щастие Наталия Кобилкина започна новата 2022 г. с изненадваща публикация в профила си, рекламираща свободен мъж, който си търси добра жена. Дали Кобилкина е решила да разшири бизнеса си, като създаде и онлайн агенция за запознанства, използвайки авторитета си в областта на любовните взаимоотношения, предстои да разберем, пишат Флагман.

Ето какво написа сексоложката, с което предизвика вълна от реакции:

"Дами, имам прекрасен свободен мъж, Българин, който живее на много красиво място във Франция. Той има много добро сърце и иска дълбоки сериозни отношения. За контакт с него antoncho13@abv.bg...нека да има повече щастливи двойки!"

Въпросният самотник, търсещ любов - Антон Маринчев, се оказа истинският принц от приказките и Кобилкина със сигурност не е излъгала в нито една от написаните думи по негов адрес, става ясно от негови близки.

Антон е на 50 години, роден и израснал в Бургас. Дълги години е работил като крупие. Към днешна дата е щастливо разведен, има едно дете. Търси своята сериозна половинка в живота, която да отведе не къде да е, а в истински замък във Франция, където се е установил от няколко години.

Бургазлии, които познават Антон, споделят, че той е един наистина много добър мъж и би се държал като истински принц към всяка дама, която се осмели да направи първата крачка. "Антон е мил, работлив и грижовен мъж... и живее в замък. Стабилен човек е и никоя жена не би съжалила дори за миг, ако го вземе", коментира бургазлия, който познава Антон от дете.

Съветваме дамите да побързат, докато сърцето на Антон от Бургас все още е свободно.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.

Свързани новини