Отидете към основна версия

2 609 18

За пръв път транссексуална жена е на корицата на Cosmopolitan (СНИМКИ)

  • транссексуални-
  • жена-
  • космополитън-
  • списание-
  • корица

Списанието обяви Монро Бергдорф за "Реформатор на годината"

Моделът Монро Бергдорф е първата транссексуална жена, която позира за корицата на "Cosmopolitan" в 50-годишната история на американското списание. Бергдорф беше обявена от издателите на най-известното лайфстайл списание в света за "Реформатор на годината" и затова украсява юбилейния брой, пише life.dir.bg.

Монро написа в Инстаграм, че е "повече от развълнувана" и благодари на "Cosmopolitan" за оказаната ѝ чест. Не пропуска и да се похвали:

"Аз съм първата транссексуална жена, която някога е заставала на корица през тези 50 години от съществуването на списанието. Огромно благодаря на екипа на Cosmo UK, че ме помоли да бъда част от този момент. Нямам търпение да изляза по рафтовете на 21 януари".

Бергдорф е носител на редица награди за своята активност и кампании, включително отличието "Инфлуенсър" на миналогодишните награди "Glamour".

Тя поднови сътрудничеството си с "L'Oreal Paris" през 2020 г. - почти три години след като козметичният гигант спря работата си с нея, след публикация във Фейсбук, в която тя се оплака от расизма на белите хора.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 18 гласа.

Свързани новини