Отидете към основна версия

6 485 23

Поп фолк певица блесна с първа научна публикация (СНИМКИ)

  • поп фолк-
  • певица-
  • наука-
  • педагогика-
  • научна публикация-
  • ашли

Изпълнителката създаде своя пръв научен труд в сферата на педагогиката

Певицата Ашли публикува своя пръв научен труд. Неин доклад е част от престижно издание по повод 30-тата Международна конференция за студенти и млади учени на Съюза на специалистите по качество в България. Срещата се провежда в ЮЗФ "Неофит Рилски“, Благоевград, пише varna24.bg.

В сборника с научни публикации певицата участва с доклад на тема "Усъвършенстване на обучението чрез прилагане на идеи от научно-популярната педагогика в българската образователна практика“.

Самата тя сподели гордостта си с пост в социалните мрежи:

"Горда съм, защото от днес в ръката си държа първата книга, в която е публикуван един от моите доклади заедно с научни изследвания относно приложимостта на научно-популярната педагогика в българската образователна практика.

Благодарна съм на моят научен ръководител доц. д-р Траян Попкочев и на целия научен колектив от катедра “Социална педагогика" към ФП на ЮЗУ “Неофит Рилски", за вдъхновението, мотивацията и вярата в моите възможности. Огромна благодарност и към Съюз на специалистите по качеството в България /ССКБ/. Щастлива съм, че образователните институции и организации в помощ на млади учени успяват да създадат условия за успешна съвместна работа, въпреки пандемичните ограничения“.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 14 гласа.

Свързани новини