Отидете към основна версия

6 025 15

Хванаха млада хубавица да излиза от самолета на Илон Мъск

  • любовница-
  • връзка-
  • илон мъск-
  • актриса-
  • наташа басет

Актрисата е спрягана за новата жена до бизнесмена

Снимка: Shutterstock

Упорити слухове твърдят, че новата приятелка на Илон Мъск е 29-годишна австралийска актриса, която ще се появи в предстоящия биографичен филм за Елвис Пресли.

Наташа Басет, която преди пет години изигра Бритни Спиърс в биографичния филм за певицата „Lifetime“, беше забелязана да излиза от частния самолет на Мъск, след като той кацна в Лос Анджелис в четвъртък.

Тя ще се появи на екрана като първата приятелка на Елвис, Дикси Лок в предстоящия филм за живота му, в който Остин Бътлър играе ролята на едноименния певец, а Том Ханкс влиза в ролята на негов мениджър. Филмът, режисиран от колегата на Басет, австралиецът Баз Лурман, трябва да излезе на 24 юни.

Оттогава самоличността ѝ беше разкрита от HollywoodLife, като източник твърди, че двойката е започнала сериозна връзка – засега, пише bg-voice.com.

„Те се срещат от няколко месеца и в момента са в моногамна връзка.“

50-годишният предприемач с богатство на стойност 180 милиарда британски лири беше облечен изцяло в черно, докато излизаше от самолета, преди скоро да бъде последван от бляскавата дама.

Двамата бяха забелязани след като миналия септември магнатът на Tesla се раздели с певицата Граймс, майка на едногодишния му син X Æ A-Xii.

Басет израства в Сидни и се премества в Ню Йорк през 2019 г., за да посещава театрално училище. Тя се е появявала в множество телевизионни сериали. Най-голямата ѝ роля преди биографичния филм за Елвис беше на звездата от 50-те Глория Деламур във филма на Джоел и Итън Коен от 2016 г. Hail! Caesar, в който също участват Джордж Клуни и Скарлет Йохансон.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини