Отидете към основна версия

20 747 26

Венета от "Ергенът" изоставена от майка си

  • венета костова-
  • ергенът-
  • майка-
  • изоставена-
  • психично здраве

Скандалната участничка в шоуто е отгледана от баба си и дядо си

Определят Венета Костова, като най-щурата участничка в риалити шоуто. Заради фриволното поведение, любовта към виното и нахаканото си държание с Виктор тя е атракция във всеки епизод. Откакто е част от формата, бройката на последователи ѝ в Instagram нарасна главоломно, а блондинката поддържа интереса, горейки често със своите почитатели в пряка видео връзка, пише "Филтър".

Животът на Венета обаче съвсем не е розова приказка, тя е минала през куп перипети. Самата тя е израснала без майка и е отгледана от баба си и дядо си. Майка ѝ избира да създаде друго семейство, но по-лошото е, че въобщо не се интересувала от момичето и дори отказвала да говорят по телефона. Затова Венета се зарича един ден, ако има дете, да бъде най-добрият родител на света.

За да оцелее сама започва да работи от малка. И така неизбежно и се налага да порасне бързо, което се отразява на психическата и устойчивост. Често изпадала в депресии и нервни кризи, чувствала се жертва, но отказвала хората да я съжаляват.

Затова и до днес, когато плаче, предпочита да е сама. Макар на моменти да се чувства слаба, тя все пак намира сили в най-трудните моменти, подобно на Барон Мюнхаузен, да се изтегли за косата и да продължи напред.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 48 гласа.

Свързани новини